به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی یکشنبه در جلسه ستاد پایش تنش آبی که در محل سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب استان همدان برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت حفظ منابع آبی و کاهش سطح مصارف توسط مشترکین پرمصرف گفت: ضروری است متوسط حجم مصرفی دستگاههای اجرایی مشخص و کاهش ۲۵ درصدی مصارف این طیف از مشترکین از سوی شرکت آب و فاضلاب درخواست شود.
وی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید در مصرف آب برای سایر مشترکین الگو باشند.
فرماندار همدان در بخش دیگری از سخنانش به موضوع آبیاری فضای سبز اشاره کرد و گفت: پیش از این شهرداریها مکلف به تفکیک آب شرب از آب مورد نیاز فضای سبز بودند اما در حال حاضر با واگذاری بخشی از فضای سبز به پیمانکاران و برای جلوگیری از مصرف آب شرب در آبیاری فضای سبز کنترل این نوع از مصارف باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه در شرایط موجود تنها گزینه به منظور نجات شهر، تمرکز بر منابع آبی سطحی است، گفت: برخی اقدامات به منظور جلوگیری از افت منابع آبی موجود در حال انجام است؛ چراکه درحال حاضر نمیتوان بر منابع آبی جدید تکیه کرد.
فرهاد بختیاری فر ضمن اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده به منظور آموزش همگانی و مدیریت مصرف، گفت: بر اساس برنامه ریزی ها و طی مذاکرات انجام شده به دنبال ابلاغ استاندار محترم به دستگاهای اجرایی به منظور کاهش سطح مصرف تا ۲۵ درصد مصارف این دسته از مشترکین هستیم.
وی افزود: پس از ابلاغ انجام شده، میزان مصارف دستگاههای اجرایی در دفتر مدیریت مصرف مورد بررسی و مشترکین کم مصرف تشویق و با مشترکین پرمصرف برخورد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در ادامه به موضوع تشکیل کارگروه مدیریت مصرف دستگاهای اجرایی در شرکت آب و فاضلاب استان اشاره کرد و گفت: همچنین از هفته آتی، گشت زنی تیم مروجین آب در راستای دعوت عموم به مدیریت مصرف در سطح شهر آغاز خواهد شد.
بختیاری فر با اشاره به اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده در حال حاضر مصارف ۶۰ درصد مشترکین در شهر همدان زیر الگوی مصرف است، اظهار کرد: این دسته از مشترکین شامل افزایش تعرفهها نخواهند شد.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه به منظور کمک به ادارات در صرفه جویی مصرف آب شرب و برای تأمین آب مصارف غیر شرب همانند آبیاری فضای سبز در صورت درخواست ادارات، مجوز حفر چاههای کم عمق در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار این ادارات قرار خواهد گرفت.
محمد ضروری همچنین ضمن اشاره به برخی تخلفات کشاورزان، گفت: متأسفانه برخی کشاورزان پس از کشت موقت یکساله اقدام به آب فروشی میکردند که این دسته از متخلفین پس از شناسایی به قوه قضائیه معرفی شدند.
وی در ادامه، به موضوع آبرسانی از سد تالوار اشاره کرد و افزود: خوشبختانه پس از تخصیصها و قول مساعد مسئولین، هیچگونه مشکل مالی در این رابطه وجود ندارد.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان همدان در همین خصوص توضیح داد: در حال حاضر عملیات اجرایی در تمامی جبهههای مرتبط با این پروژه آغاز شده تلاش میکنیم تا ابتدای تابستان سال جاری و پیش از شروع تنش آبی، آب از محل سد تالوار به همدان انتقال یابد.
ضروری خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی از پانزدهم فروردین ماه سال جاری آغاز شده ضمن اینکه ایستگاه پمپاژ شماره ۱ و ۲ پای سد فعال، در ایستگاه شماره ۳ ساخت سازههای بتنی پایان یافته همچنین عملیات ساخت مخزن کیتو کامل شده و احداث تصفیه خانه نیز در حال انجام میباشد.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان همدان بیان کرد: همچنین همزمان پیگیری برای خریداری سایر تجهیزات، ورق و پمپ ضمن بهره گیری از توان مقامات ذینفوذ در حال انجام میباشد.
وی یادآور شد: به منظور تسریع در بحث برق رسانی و احداث دو پست برق ۶۳ به ۲۰ کیلو وات، عملیات اجرایی به قسمتهای کوچکتر و در قالب ۴ قرارداد تقسیم شده است که در حال پیگیری میباشد.
نظر شما